Tavaroiden vaihtaminen Stadin Aikapankissa jatkuu

Kirjoittaja: EEVA HOUTBECKERS

Sain aiheellisen muistutuksen Stadin Aikapankin ylläpidolta: Tavarailmoitukset aikapankissa pitää ehdottomasti luokitella Tavarat-kategoriaan. Nolo unohdus, sillä olin saanut muiden tapaan tammikuun lopun STAP-tapaamisesta muistiinpanot, joissa kerrottiin uudesta linjasta: Tavaroita ja STAP:n kautta tehtäviä tuotteita (esim. villasukkia,
luomuruokaa) voi vaihtaa jatkossakin, kunhan ilmoitus on Tavarat-kategoriassa.

Aikaisemmin pohdin tavaroiden vaihtoa aikapankissa.Tammikuun STAP-kokouksen päätös puuttuu juuri mainitsemaani tavaroiden vaihdon käytännön ongelmaan, sillä jatkossa tavarat ovat tiedotteen lopussa omana osionaan. Niinpä he, jotka eivät ole tavaroista kiinnostuneet, voivat hypätä tämän osion yli kokonaan.

Tämä tavaroiden kierrättäminen on juuri nyt henkilökohtaisesti mielen päällä oleva asia. Pyysin ja sain apua aikapankin kautta vaatekaapin järjestelyyn.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kuvassa näkyy kahden tunnin siivoamisen tulos, kun kriteerinä oli säilyttää vain sellaiset vaatteet, joissa viihdyn. Tuloksen merkittävyyttä lisää se, että olin mielestäni jo käynyt  kaapit läpi hiljattain, ja mitään ylimääräistä ei silloin ollut enää jäljellä.
Kuitenkin osa vaatteista on varsin hyvässä kunnossa, joten kierrätys kannattaa. Aikapankki on mielestäni kankea yksittäisten vaatteiden kierrättämiselle ellei kyse ole jostakin erikoisemmasta, kuten vaikkapa sukelluspuvusta.
Siksi olin iloinen huomatessani taannoisessa STAP:n viikkotiedotteessa ilmoituksen Aikapankin tovikirpputorista, joka järjestetään sunnuntaina 24.3. klo 10-14 Kääntöpaikalla Arabian tehtaiden lähellä . Tällainen palvelu on aikapankkia omimmillaan: jäsenet voivat vaihtaa ylimääräisiä tavaroitaan (eurojen lisäksi) toveiksi muiden aikapankin jäsenten kanssa.
Aikapankki ei ole ainoa vastaus tavaroiden kierrättämiseen, mutta voi toimia yhtenä väylänä sille, että tarpeellinen tavara löytää uuden käyttäjän kaatopaikan sijaan.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s