Tarjolla tänään – Stadin Aikapankissa

Niiden jotka eivät (vielä) ole mukana aikapankkitoiminnassa, saattaa olla hankala hahmottaa, mitä kaikkea aikapankin kautta on mahdollista saada ja tarjota. Osaltaan tämä johtuu siitä, että aikapankkien verkkotorit ovat vain jäsenille tarkoitettua aluetta. Vaihtotapahtumien seuranta tulee siis mahdolliseksi vasta sitten, kun on itse rekisteröitynyt järjestelmään.

Poimin tähän esimerkinomaiseksi maistiaiseksi joitain Stadin Aikapankin verkkotorin tarjouksia kuluneelta viikolta (tarjouksia itse verkkotorilla on siis huomattavasti enemmän, mutta nämä ovat poimintoja jäsenten kerran viikossa sähköpostitse saamasta koosteesta). Yhteystiedot ja muut yksityiskohdat olen jättänyt pois – mutta jos joku tarjouksista alkaa kiinnostaa, pääsee niihin tutustumaan  tarkemmin STAP:iin liittymällä. Lisätietoja täällä. Jäsenyys sinänsä ei sido mihinkään (mutta liittymisen yhteydessä on tehtävä ainakin yksi tarjous aikapankin verkkotorille).

 Vasara ja nauloja – koko tovilla voin tehdä (pienempiä) nikkari, remppahommia tms.

Autokuljetusta Tarvitsetko joskus autokyytiä kauppaan, kun kantamista olisi liikaa tai erikoisliikkeeseen julkiset yhteydet ei toimi. Voin joskus heittää keikkaa kanssasi. Tunti=tovi ja bensakulut euroina (bussilipun hinta riittää lyhyissä ajoissa). Lähinnä Espoosta lähtevät ajelut.

Kuvankäsittely ja laadukas vedostus paperille Teen kuvatiedostoille tai filmikuville (negatiivi tai dia) kuvankäsittelyä. Filmikuvat skannaan tiedostoiksi. Tiedostoista teen laadukkaita paperikuvia.

Lasten hoito, iäkkäämpien seuraksi asioita hoitamaan Teen töitä ammatikseni lasten parissa. Olen valmis katsomaan lastasi (0-vuodesta ylöspäin) iltaisin ja viikonloppuisin erikseen sovittuna ajankohtana (esim. kauppakäynnit, oma urheiluhetki, kahvitteluhetki ystävän tai puolison kanssa jne.). Kunnioitan raitista elämäntapaa, joten en halua mahdollistaa vanhemmille aikaa alkoholin parissa.Tarjoan myös seuraa ja apua ikääntyneille esim. siivouksessa, leipomisessa, kaupassakäynti tai muu asioiden hoito jne.

Hiusten leikkausta En ole alan ammattilainen, mutta olen leikannut paljon naisten/tyttöjen sekä poikien hiuksia (myös pienten lasten). Olen käyttänyt sekä saksia että konetta (tällä hetkellä ei ole konetta käytössä). Toivon, että hiukset on pesty ennen leikkausta. Voidaan sopia paikka ja aika erikseen.

Puutarha-apua  Autan mielelläni ulkotöissä, kaikenlaisissa, erityisesti jos mukaan mahtuu yksi 2-vuotias hyvin avulias pikkupoika.

Opastusta videon leikkauksessa Opastan yleisimpien leikkausohjelmien (finalcut, Avid, imovie, windows movie maker) peruskäytössä ja materiaalien siirtämisestä vaikka nauhalta dvd:lle. Kotivideot kannattaa editoida.

Ikkunoiden pesua Tulen mielelläni pesemään asuntosi ikkunat. En ole ammattilainen mutta ihan hyvää kirkasta jälkeä tulee. Mielellään Käpylä ja lähialueet tai alueet joihin pääsee helposti julkisilla. Lievästä korkeanpaikankammosta johtuen mieluiten 4. ja sitä alemmat asuinkerrokset.

Vanhojen valokuvien entisöinti ja kopiointi Teen vanhoista valokuvista kopioita. Tarvittaessa korjaan ensin naarmuja, värivirheitä ym.

Renkaiden vaihto  Vaihdan autosi renkaat.

Kuvitusta ja piirtämistä Tarvitsetko piirtämisapua. Tyttöni tekee kuvan toiveesi mukaan. Kaikenlaiset tyylit onnistuu. 1h =tovi. Pyydä näytteitä hänen kuvistaan.

Askartelukerho 5-8v. lapsille, Vantaa Voin ottaa kerrallaan max. 5 lasta askartelemaan. Kerhoa voin pitää aamupäivisin, iltapäivisin, iltaisin tai viikonloppuisin ihan miten vaan kerhoon tulijoille sopii. Minä hommaan askartelumateriaalit. Askarrellut jutut lapsi saa viedä kotiinsa muistoksi. Mukaan lapsi tarvitsee oman esiliinan tms. suojan, joka suojaa esim. maalin/vesivärin pääsyn vaatteille (…)

Jooga Olen suorittanut joogaopettajan koulutuksen Intiassa, opetan sekä dynaamista hathajoogaa että rauhallisempaa joogaa

Conversazione in Italiano? Ciao! Ti va di praticare l’italiano? Prendiamoci un caffè insieme e parliamo in italiano! Puoi venire anche a casa mia. Parlo anche il finlandese e l’inglese.

Leivontaa juhliisi tai arkeesi Vantaalla Voin leipoa esim. mokkapaloja, juustokakkuja (hyydytettyjä), marjamuffinsseja, kaurakeksejä, rieskarullia, kinkkupiirakkaa tms. juhliisi tai ilahduttamaan arkeasi. Kysy listaa ja kuvia mitä pystyn tekemään ja mitä maksaa minkäkin leivonnaisen tarvikekustannukset! (…)

Kuljetusta tila-autolla Citroen Berlingolla kulkee huonekalut ja puutarhamullat kaupasta kotiin pääkaupunkiseudulla.

Leipominen ja ruuanlaitto Leivon kaikkea kakuista sämpylöihin sekä teen myös ruokaa mielelläni.

Kamiina Lainaan kaminaani. + savupiippuputki + kipinälevy. Keittolevyllä varustettu puita polttava kamiina on hyvä ja tehokas, ei varaava. 90 kg, 2 tovia / kuukausi.

Sinisiä kevätkaihonkukkia Saat kukka-penkistäni harvennettavia kevätkaihonkukkia (ovat varhain keväällä upean sinisinä kukkivia kasveja, joiden lehdet säilyvät kukinnan jälkeenkin peittäen kasvualustansa) – tovissa ehdin kaivaa esiin ehkä 20-40 kpl.

Viherkasvien kastelu Kukkien kastelua loman ajaksi alueella Haaga/Lassila/Pikku-Huopalahti/Ruskeasuo.

Koiran ulkoilutus Eläinrakas allergikko ulkoiluttaisi mielellään koiraa/koiria Haaga-Lassila-Pikku-Huopalahti alueella. Myös arkipäivisin.

Myytäväksi menevän asunnon stailaus myyntikuntoon, Vantaa Oletko laittamassa kotisi myyntiin, mutta tiedät, että sen ulkonäkö kaipaa päivitystä? Asunnon stailauksen ansiosta myyntiaika lyhenee ja asunnosta saa vähintään 10 % korkeamman hinnan myydessä. Asunnon stailauksessa käytän mahdollisimman paljon asunnossa olemassa olevia huonekaluja ja tavaroita. Lisäksi sisustan mm. sohva- ja tuolihupuilla, koristetyynyillä, huovilla, sisustustarroilla, suunnittelen seinämaalit ja värit sisustuksessa, vaihdan tarvittaessa kaappien ovien vetimet (keittiö ja vaatekaapit) ja neuvon mistä saa ostettua tarvikkeet ja mahdollisen isomman remontin remonttipalvelut edullisesti (…)

Puutarhanhoitoa Autan puutarhan hoitamisessa erityisesti keväällä, suunnittelen istutuksia, istutan kukkia ja kasveja.

Kuljetusapua Tarvitsetko kuljetusapua? Voin kuljettaa ihmisiä ja tavaroita pääkaupunkiseudulla. Käytössä farmarimallinen auto.

Taulut seinille Hyvällä porakoneella ja kohtalaisella kokemuksella tauluja seinille.

Ubuntu (linux)-asennus tietokoneelle Aiemman käyttöjärjestelmän tuhoaminen ja Ubuntun asentaminen tilalle jos mahdollista. Veloitan tunnin myös jos todetaan ettei onnistu mutta tällöin voin suositella millä konsteilla pääsette käyttämään Ubuntua. Ei asetuksien säätämistä, varmuuskopiointia ym. Käyttöjärjestelmien rinnakkaiskäyttöä varten varaan 2h

Tietokoneen säätäminen Teen katselmuksen mitä koneelle on tehtävissä ja korjaan ongelmia siinä määrin kuin tunnissa ehtii.

Kävelyseuraa ikänaiselle Puotilan lähellä Voidaan käydä kaupassa tai muulla asialla tai istua puistossa juttelemassa (suomeksi tai englanniksi).

Työhakemus ja valmistautuminen haastatteluun   Kokemusta rekrytoinnista.

 Asiointiapua Aurinkolahti-Itäkeskus Pankki, kauppa, posti, apteekki jne.

Naisten lautapelihetki Vantaalla Meillä on paljon lautapelejä ja tarjoan lautapeli-iltaa naisille kotonani kanssani. Pelihetki voidaan järjestää osallistujista riippuen päivisin, iltaisin tai viikonloppuisin. Meiltä löytyy seuraavat pelit: Afrikan tähti, Menolippu, Mallorca, Granium, Kimble, Thurn und taxis, Tupla Rappa Kalja, Alias, Twister, Upongo, Alfapet, Monopoly, Sanamania, Eläinkuvioinen muistipeli, Scrabble, Frendit, Laivan upotus, Huojuva torni, Neljän suora, Hattupeli (Hatt jakten) ja Uno.

Lastenhoitoapua Vuosaaressa Lapselle, joka pitää koirista.

Hoitopaikka kissalle luonani Tarjoan kissalle hoitopaikkaa luonani. Omat ruoat ja hiekat mukaan. Olen kokenut kissanhoitaja. Teen osan viikosta töitä kotoa käsin, joten kissalla olisi seuraa, jos hän niin haluaa:) Minulla ei tällä hetkellä ole omaa kissaa, eikä taloudessa ole lapsia.

 Neulon babyborn -nukenvaatteita Joko toivomuksesi tai ehdotukseni mukaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s